Consignatie verkoop

Verhees Auto’s uit Weurt biedt u de mogelijkheid om uw auto in de vorm van consignatie te verkopen. Een consignatie verkoop van een auto kan een interessante manier zijn om uw auto te verkopen. Als u uw auto inruilt of verkoopt aan handelaren krijgt u meestal een lagere prijs voor de auto. In tegenstelling tot een verkoop aan een particulier of een zakelijke eindgebruiker.
Het verkopen van een auto brengt veel handelingen met zich mee en is niet altijd even gemakkelijk. Door de jarenlange ervaring in de automotive branche, een groot netwerk en de mogelijkheid tot het bieden van inruil, garantie en financiering op particuliere auto’s is Verhees Auto’s in staat om uw auto te verkopen. Deze vorm van verkoop doen wij al 10 jaar naar tevredenheid van de klant.

Werkwijze

Als u uw auto bij Verhees Auto’s in consignatie wilt plaatsen krijgt uw auto een plaats in onze showroom, waar uw auto gezien wordt door vele potentiële klanten. Uiteraard wordt uw auto grondig schoongemaakt, gepoetst en krijgt uw auto een technische inspectie zodat de auto er perfect bij staat. Kleine reparaties kunnen eventueel in opdracht voor u worden uitgevoerd. Daarna wordt uw auto gefotografeerd, op onze website geplaatst en meegenomen in onze advertentiecampagnes.

Uw auto wordt vindbaar op onderstaande websites:
– Autocenter
– Autoscout24
– Autoxchange
– Verhees-autos.nl
– Autowereld
– Gaspedaal
– Marktnet
– Mobiel500
– Nederlandmobiel
– Speurders

Daarnaast wordt de auto actief gepromoot op de social media, Facebook en Instagram. In samenspraak met u zal er een verkoopprijs bepaald worden. Wij zullen u daarover adviseren op basis van een auto taxatie en verkennend marktonderzoek.

Uw voordelen

-Fotoreportage en voorafgaande een uitgebreide poetsbeurt zullen bijdragen aan de verkoopbaarheid.
-Geen vreemde mensen aan uw deur.
-Veel potentiële kopers zullen een auto liever niet bij een particulier willen kopen vanwege risico’s die daar aan verbonden zijn (garantie etc.)

Kosten

De kosten die wij in rekening brengen voor onze consignatie verkoop service zijn als volgt opgebouwd. Voor het in de verkoop zetten van uw auto voor een consignatie verkoop rekenen wij opstartkosten. Deze kosten zijn opgebouwd uit de volgende componenten:
– Reinigen en poetsen (eenmalig €115,- indien noodzakelijk)
– Technische inspectie (eenmalig €25,-)
– Advertentiekosten (€35,- per maand)
– Uitgebreide fotoreportage (eenmalig €35,-)
Bij het tot stand komen van een succesvolle verkoop rekenen wij een verkoopfee van 8% met een minimum van €250,-

De opstartkosten en de verkoopafdeling worden na verkoop van uw auto in rekening gebracht en verrekend met het uit te betalen bedrag. Het tussentijds uit de verkoop halen van uw auto kost €50,- per maand dat uw auto online heeft gestaan.

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW.

photo5

Meer dan 16 jaar ervaring

Wij specialiseren in die problemen die moeilijk te vinden zijn. Wij zijn open sinds 2013.

Wij kunnen overweg met meer dan 40 merken auto's.
Wij zijn APK-Keurmeesters.
Al ons werk heeft een garantie van 12 maanden.

Auto reparaties

Bij Verhees-Auto's staan wij klaar om uw auto weer op de weg te krijgen. Bij zowel grote als kleine schade zullen wij kijken wat wij voor u en uw auto kunnen betekenen. Na een inspectie zullen wij de schade inschatten en een oplossing hiervoor bedenken, dit wordt van te voren overlegd.

Occasions

Voor occasions kunt u terecht bij Verhees Auto's! Wij in- en verkopen auto's van goede kwaliteit. Voordat deze auto's de verkoop ingaan krijgen zij grondig onderhoud zodat u altijd met uw nieuwe auto veilig de weg op gaat.

Maak een afspraak!