fbpx

Auto verkopen?

We bieden de mogelijkheid aan om jouw auto in de vorm van consignatie te verkopen. Dit doen we al meer dan 10 jaar tot grote tevredenheid van onze klanten. Voor jou kan dit ook een interessante manier van verkopen zijn.

Waarom is verkoop op basis van consignatie interessant voor jou?

Wanneer je jouw auto aan een particulier of een zakelijke eindgebruiker verkoopt, krijg je er meestal een hogere prijs voor dan wanneer je deze inruilt of verkoopt aan een handelaar.
We hebben in de afgelopen jaren een enorm netwerk opgebouwd, de nodige ervaring opgedaan met betrekking tot de automotive branche en we bieden de mogelijkheid tot het bieden van inruil, garantie en financiering op particuliere auto’s. Dit komt erg van pas bij de verkoop van een auto.
We poetsen de auto grondig, geven hem een technische inspectie en maken mooie foto’s. Dit draagt bij aan een betere verkoopbaarheid.
Op deze manier heb jij geen vreemde mensen bij jou aan de deur.
Veel potentiële kopers kopen een auto liever via een autogarage in plaats van rechtstreeks van een particulier. Kopen van een particulier gaat namelijk vaak gepaard met meer risico’s.

Hoe gaan we te werk?

Wanneer je jouw auto in consignatie wilt plaatsen bij ons, geven we jouw auto een grondige schoonmaakbeurt en krijgt hij een technische inspectie zodat de auto er perfect bij staat. Ook kunnen we kleine reparaties uitvoeren in opdracht van jou. Daarna wordt de auto gefotografeerd, in onze showroom gezet en meegenomen in onze online advertentiecampagnes. Ook promoten we de auto op onze Facebook en Instagram. Op deze manier is jouw auto zichtbaar voor vele potentiële kopers. De sites waar jouw auto op komt te staan zijn:

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

De kosten die we in rekening brengen voor onze consignatie verkoop service zijn als volgt opgebouwd:

1. Opstartkosten

Voor het in de verkoop zetten van jouw auto voor een consignatie verkoop rekenen we opstartkosten. Deze kosten zijn opgebouwd uit de volgende componenten:
Reinigen en poetsen (eenmalig €150,- indien noodzakelijk)
Technische inspectie (eenmalig €25,-)
Advertentiekosten (€35,- per maand)
Uitgebreide fotoreportage (eenmalig €35,-)

2. Verkoop-fee

Bij het tot stand komen van een succesvolle verkoop rekenen wij een fee van 8% met een minimum van €250,-

De opstartkosten en de verkoop-fee worden na verkoop van de auto in rekening gebracht en verrekend met het uit te betalen bedrag. Het tussentijds uit de verkoop halen van jouw auto kost €50,- per maand dat de auto online heeft gestaan.
* Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW.
×

Hi, welkom bij Verhees Auto's

×