fbpx

Over ons

Al sinds 2013 zijn we gespecialiseerd in moeilijke problemen en het vinden van de oorzaak van deze problemen. Omdat we klein en zelfstandig zijn, kunnen we scherpe prijzen aanbieden.

Hoe het allemaal begon

Jaren geleden is onze liefde voor het vak ontstaan. We begonnen in onze eigen garage met het sleutelen aan verschillende voertuigen. Deze passie is ondertussen uitgegroeid tot een eigen volwaardige garage en een bedrijf dat ondertussen al vele jaren ervaring heeft.

Onze kernwaarden

Expertise

Welke auto je ook rijdt, je kunt altijd bij ons terecht. Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in moeilijke problemen en het vinden van de oorzaak van deze problemen.
Al meer dan 16 jaar ervaring
We handelen en opereren met veel verschillende automerken
We kunnen overweg met meer dan 40 automerken
We werken met deskundige en ervaren monteurs
We zijn APK-Keurmeesters

Technologie

We werken uitsluitend met de beste technologie en het beste gereedschap. Zo kunnen we moeilijke problemen oplossen en leveren we gegarandeerde kwaliteit.
Onze experts zijn uitgerust met het beste gereedschap voor iedere klus
We leveren gegarandeerde kwaliteit

Vertrouwen

We realiseren ons hoe moeilijk het is om een betrouwbare garage te vinden waar jij jouw auto kunt laten nakijken of repareren. We doen er dan ook alles aan om jou dit vertrouwen te geven. Zo werken we met de grootste passie aan elke auto en het resultaat dat we leveren laat dit zien.
Al ons werk heeft een garantie van 3 maanden
We hechten veel waarde aan vertrouwen en kwaliteit
We hanteren een eerlijke en transparante manier van werken
×

Hi, welkom bij Verhees Auto's

×